Ontwikkeling webapplicaties

20 jaar ervaring in innovatieve webtoepassingen.

  • E-commerce oplossingen 
  • Beheerbare presentatiewebsites
  • Ontwikkeling van specifieke platformen/weboplossingen waarbij de eigendomsrechten worden overgedragen aan uw organisatie 
De basis van onze projecten zijn analyses en functionele beschrijvingen met een strategische visie naar de toekomst die dan al dan niet in stappen uitgevoerd worden volgens budget en mogelijkheden.

Integratie met andere software en andere apparatuur via webservices.

We maken gebruik van opensource toepassingen waar dat relevant is en werken op maat waar moet. Er kunnen ook aangekochte modules worden geintegreeerd indien dit waarde toevoegt aan een project (snelheid ontwikkeling, specifieke functionaliteit).

NewLink wordt geapprecieerd voor projecten die “mission critical” zijn omdat onze oplossingen gecombineerd met een eigen datacenter kunnen garanderen met bijzonder hoge up-times (>99,9%) en bovenstandaard SLA’s.

De volgende technologieen zijn gemeengoed in onze oplossingen: Bootstrap voor responsive websites, AngularJS voor one-page websites,...  

Heeft U ook deze vragen?

Hoe kan ik het Internet voor mij laten werken? Hoe haal ik het beste uit mijn website? Waarom spreekt men nu zo dikwijls over een web app? Wat is nu echt belangrijk om gevonden te worden? We hebben het gevoel dat anderen in onze sector het altijd beter doen dan wijzelf? We willen gewoon de beste zijn in onze sector? Welke strategie? Sociale media... wie kan er me vertellen of dit betekenis heeft voor mijn business? Hoe kan ik me onderscheiden? Ik heb een idee... maar weet niet of dit haalbaar is.


Vraag vrijblijvend informatie


E-mail *
Onderwerp *
Bericht *


Meersstraat 4W2
B-9160 Lokeren
België
info@newlink.eu
TEL +32 (0)494 264 247
BTW BE-0878.407.452
Kostelecká 820/65
CZ-19600 Praha 9
Tsjechië
info@newlink.eu
TEL +420 266 312 022
BTW CZ-25607847